Hva skal føllet hete?

Dette innlegget ble publisert 24. januar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Vårt naboland i øst har latt seg inspirere av en kjent nordmann.

ASVH rapporterer nemlig om at svenskene i 2009 var svært opptatt av artister og låtnavn fra Melodi Grand Prix, eller Eurovision Song Contest som er det internasjonale navnet.I 2007 var det flere som døpte føllene sine Cara Mia, som var låten svenske Måns Zelmerlöw sang.

Nå er det den norske seierslåten «Fairytale» med Aleksander Rybak som er mest populær. Hele 16 føll har fått navnet Fairytale i ulike kombinasjoner.Ikke nok med det. USAs Barack Obama har også vært til inspirasjon, og fire føll har fått navn etter presidenten.

Også avdøde Michael Jacksons låttitler har fått leve videre i flere navn. Ellers informerer ASVH om at det kom 50 flere hingsteføll enn hoppeføll i år. Av de 3000 registrerte føllene er 300 brune, 600 mørkebrune/svartbrune og 600 er fukser.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*