Feilfrie seksåringer

Dette innlegget ble publisert 24. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Wizzard HB og I Lanaken begynte moroa allerede klokken 08.30 i dag og det var de seks år gamle hestene som startet mesterskapet.

Og det  var også her de norske gjorde det best i dag. Blant seksåringene ble det to feilfrie norske runder. Både Therese Henriksen og Wizzard HB, en KWPN-vallak etter Sheraton/Cavalier, og Silje Ludvigsen og Leonce L endte på null feil.

Leonce L er en holsteinervallak etter Leonce/Lansing og vant den internasjonale unghestklassen under Norway Grand Prix i juni i år.

Jon Fagerås og Day Trader endte med 4 feilpoeng. Day Trader er en hannoveraner etter Quite Hopeful/Sir Dancer.

Ingen feilfrie femåringer
I femårsklassen ble det dessverre en del mer feil for de norske. Stein Endresen og den kårede hingsten Cabachon fikk med seg to tidsfeil, mens Therese Søhol Henriksen og Emotion van T Beugelhof e. Querlybet Hero/Darco endte på fire feil.

Lenger ned på listen kom Linn Kvernes og KWPN-hoppa Zelina etter Cantos/Concorde med 10 feil , Anita Sande og Ricardo etter Concreto/Carte D’Or med 12. Det samme resultatet fikk Jon Fagerås og El Nino II e. Quite Hopeful/Landfriese II mens Stein Endresen og vinneren av Norsk Breeders Trophy 2009, Cassano, endte på 13 feilpoeng. Linn Kvernes startet også hingsten Qausanova du Houx etter Helios de la Cour II/Burggraf, men ekvipasjen ble dessverre eliminert.

I syvårsklassen var det landslagsrytter Morten Djupvik som representerte de norske fargene med KWPN-hingsten Victorie G e. Quasimodo Z/Codexco. De fikk dessverre også med seg 4 feil.

I morgen er det klart for runde to i Belgia. Horse.tv sender live streaming fra klokken 09.00.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*