Unghoppenes dag

Dette innlegget ble publisert 24. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Kat. nr. 52 Chelsea (Clinton I/Cento) ble best av de sprangbetonte 2-årshoppene.

Kat. nr. 53 Quidam's Quity (e. Quidam de Revel/Calypso II) fikk 8 i helhet.Sju 2-åringer ble vist på Tune i helgen. Fire hopper gikk videre til Eliteskuet.

Tre hingster av sprangbetont avstamming stilte i klassen for 2-åringer, men ingen oppnådde 8 i helhet. Også tre spranghopper ble vist i samme aldersklasse – og her oppnådde alle sammen en helhet på 8 eller bedre. Felles for dem alle er at de er oppdrettet og eies av familien Kingsrød.

Hope (e. Clinton I/Concorde).Best ble kat.nr. 52 Chelsea (e. Clinton I/Cento). Hoppa fikk 9 i type, 8,5 i kropp, 8 i bein, 8 i skritt, 8 i trav, 8,5 i galopp og 9 i helhet. Dommerne kommenterte at dette var en unghoppe av særdeles god type. Med disse karakterene ble Chelsea klassevinner.

Kat. nr. 53 Quidam’s Quity (e. Quidam de Revel/Calypso II) fikk karakterene 7 – 7,5 – 8 – 7,5 – 7,5 – 7,5 – 8,5 og 8. Dommerne kommenterte imidlertid at hoppa mangler kjønnspreg. Kat. nr. 55 Rosita (e. Stall-Ks Dynamit/Urprinz) gikk videre.

Kat. nr. 54 Hope (e. Clinton I/Concorde) gikk også videre med 7,5 – 7,5 – 7 – 7,5 – 8 – 8,5 og 8.

To dressurbetonte 2-årshopper hadde møtt fram. Kat. nr. 55 Rosita (e. Stall-Ks Dynamit/Urprinz) fikk betegnelsen harmonisk, og med 8 – 8 – 8 – 8,5 – 8 – 8 – 8 og 8 blir denne å se i Lier neste helg. Hoppen er oppdrettet av Jan Erik Strand og eies av Linn Engebretsen.

Det ble også arrangert en klasse for åringer. Hele sju hadde møtt fram, og av dem fikk to stykker 8 i helhet. I og med at dette var en uoffisiell klasse, blir det ikke delt ut premier eller utnevnt klassevinner. Nok en gang var det to av Dag Ove Kingsrøds hopper som kom best ut av det. Kat. nr. 45 Lauren (e. Livello/Cento) fikk 8 – 8 – 7,5 – 8 – 8 -8 -8 og 8. Kat. nr. 46 Cherie Z (e. Check In/Calato) hoppet elegant ut av ridehuset, og kom inn igjen til 8 – 8 -7,5 – 8 – 7,5 – 7,5 og 8.

Avlshest.no vil fortløpende legge ut bilder fra Tune. Følg med under «Bildegallerier».

Åringen kat. nr. 45 Lauren (e. Livello/Cento) fikk 8.Kat. nr. 46 Cherie Z (e. Check In/Calato) var den andre åringen som fikk 8.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*