Føllchampionat i Tyskland

(Illustrasjonsfoto)De tyske forbundene har utpekt sine beste føll.

76 hingsteføll og 94 hoppeføll hadde kvalifisert seg til finalen som gikk i helgen. Lørdag ble de beste hingsteføllene premiert, mens det var hoppeføllenes tur på søndag. Det ble også gitt en pris til beste føll med sprangbetont avstamning, hvor premien var en bedekning med hingsten For Pleasure.

Fløyføllet ble et Oldenburg International (OS) hingsteføll etter Balou du Rouet/Quidam’s Rubin oppdrettet av Dirk Leuteritz, som dermed også fikk med seg en gratis bedekning. Mens beste sprangbetonte hoppeføll ble en hannoveranerhoppe etter Quintender/Espri oppdrettet av Mirjiam Hoogveld.

Beste hingsteføll ble:

1. OS e. Balou du Rouet/Quidam’s Rubin
2. Bay. e. Don Diamond/Life is Life
3. Hann. e. Sir Donnerhall/Donnerhall

Beste hoppeføll ble:

1. Westf. e. Sir Donnerhall/Fürst Heinrich
2. Old. e. Sarkozy/De Niro
3. Hann. e. Fidertanz/Alabaster

Be the first to comment

Legg inn en kommentar