Suksess i Herning

Mens Isabel Bache fikk vist fram dressurhingsten De Noir i lilleturklassene, benyttet OL-rytter Stein Endresen anledningen til å ta hjem flere premier med to avlshingster som er mer enn godt kjent i Danmark.

Stein hadde tatt med seg 13-årige Crelido og 5-åringen Cabachon til Herning. Crelido og Stein vant galla-klassen fredag foran fjorårets danske mester, Andreas Schou og Chicago (Cassini Ii / Cor De La Bryère), og slo til med en 3. plass i søndagens høyeste klasse. Den ble vunnet av Karina Skou Truelsen på Lord If De Chalusse (e. If De Merze / Fury De La Cens)  foran Søren Knudsen på Heartbeat (e. Heartbreaker/Ramiro Z).

Cabachon (e. Casall/Concerto II) oppnådde en 8. plass i fredagens L-hopping med en karakter på 8,20. Lørdag fikk ekvipasjen 8,60 – en karakter som holdt til 4. plass. Søndagens L-klasse endte med 4 feil i omhopping og en 8. plass.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar