Ny hingst til Norge

Dette innlegget ble publisert 24. april 2009 og innholdet kan være utdatert.

(Faksimile: www.hoejagergaard.dk)Ny holsteinerhingst i norske hender.

Tidligere denne uken ble det kjent at Alf Kjetil Andresen har kjøpt helbroren til den kjente elitehingsten Coronado I. Coronado II er etter Corrado/Rebel Z og ble importert til Danmark som helt ung av Bente og Jørgen Steen i Laurbjerg.

På stutteri Højagergaard har hingsten fungerte i sport og avl siden den ble kåret i Dansk Varmblod i 2003, hvor han oppnådde karakteren 9 i ridbarhet, og 10 i sprangkapasitet. 9-åringen fikk 9,5 poeng i gjennomsnitt i DRFs sprangchampionat som 4-åring, og er nå altså klar for en videre karrière i norsk avl og sport.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*