Åpent hus hos Blue Hors

Dette innlegget ble publisert 30. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Sjefberider Sune Hansen viste for første gang fram Blue Hors' hingster under det årlige hingsteshowet.

Videonettstedet Clipmyhorse var på plass da en av Danmarks største avlstasjoner holdt åpent hus i helgen.

NB! Clipmyhorse.org har i løpet av mandag kveld fjernet sendingen fra sine nettsider. Vi beklager dette.

Nå har de lagt ut hele sendingen fra showet, som varer i hele to timer. Her får du se Rush Hour (e. Rubin Royal/Strohmann xx), Doolittle (e. BH Don Schufro/Lauries Crusador xx), Cris Ask (e. Cristo/Cicero), Krake Ask (e. Krunch de Breve/Port Royal), Hotline (e. Hofrat /De Niro) Møgelbjergs Don Giovanni (e. Don Romantic/Waldsohn), Develino (e. Don Romantic/Waldsohn), Casir Ask (e. Cor de la Bryére/Landgraf I), Le Champ Ask (e. Last Man Standing/Contender), Zack (e. Rosseau/Jazz), Rosoff (e. Romanov/Prince Mab xx), Romanov (e. Rohdiamant/Grundstein II), Leredo (e. Lenadro/Rafa-L), Ci Ci Senjor Ask (e. Cassini I/Contender), Lambrusco Ask (e. Landor S/Contender) og Don Schufro (e. Donnerhall/Pik Bube I).

I tillegg ble det også vist føll og åringer etter Doolittle og Zack. Blue Hors Bentley (e. Belissimo M ue. Weltmeyer) kunne dessverre ikke vises på grunn av den samme skaden som stoppet ham fra å bli vist i Herning. Han vil derimot vises under  etterkåringen på Vilhelmsborg den 16. april.


Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*