Hoppene dominerte

Dette innlegget ble publisert 10. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Andreas Helgstrand viser "UNO" Donna Unique e. Blue Hors Don Schufro/Falkland/Tannenberg.

Under hingstekåringen i Herning var det også duket for finaler i de danske unghestchampionatene i både sprang og dressur.

I løpet av høsten i fjor arrangerte de 7 regionene i Dansk Varmblod de innledende rundene og hele 467 anmeldte hester ble snevret ned til 60 som fikk starte finalene. I finalene ble hestene ridd av både egenrytter og testrytter.

I Blue Hors APS Unghest-championat var det nettopp tidligere Blue Hors-rytter Andreas Helgstrand som regjerte med Blue Hors Don Schufro-datteren «UNO» Donna Unique. Denne fem år gamle sorte hoppen overbeviste både dommerne og testrytteren og oppnådde 940 poeng. «UNO» Donna Unique er avlet av Stutteri UNO.

Og Andreas tok like godt annenplassen også, denne gangen på Blue Hors Romanov-sønnen Hønnerups Driver. birkegaardenschiquitaDenne fem år gamle vallaken er et ekte «Blue Hors-produkt» da han også har Blue Hors Don Schufro på morssiden, en etter hvert ganske utbredt kombinasjon i Danmark.

Schou & Skouboe Unghestchampionat for spranghester ble også vunnet av en hoppe. Birkegårdens Chiquita er etter Coronado/Casir Ask/Logan og eies av Stutteri Ask. Hun ble vist av Sarah Kroman Rosenlund. Testrytter Johnny Hansen ga den fem år gamle hoppa 9 for både ridelighet og kapasitet og hun oppnådde en totalsum på 861,3.

Annenplassen gikk til Leth etter Lambrusco Ask/Lucky Light/Lorbas.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*