Tid for hingstevisninger

Blue Hors Romanov var en av hingstene som ble vist frem i Vechta i helgen. (Foto: Dansk Varmblod)Det begynner å bli tid for å bestemme seg for hingst og i Europa er hingstevisningene godt i gang.

I helgen var det hele 3 hingsteshow i Tyskland – og du kan se det hele hos Clipmyhorse.

Fredag var det hingster fra Hengststation Ahlers, Gestüt Birkhof og Gestüt Tannenhof som ble vist frem i Vechta. Ahlers stilte med hele kolleksjonen for 2009, som inneholder navn som Jazz, Bellissimo M og vinneren av årets hingstekonkurranse på M-nivå, Wynton.

Fra Birkhof ble Alassio’s Boy og Don Diamond vist mens Tannenhof blant annet stilte med Don Schufro-sønnen Tannenhof’s Don Laurie II.

Lørdag var det Zuchthof Klatte og Gestüt Famos som viste sine hingster. Denne filmen vil ifølge Clipmyhorse bli lagt ut i morgen. I mellom tiden går det jo an å sjekke ut deres hjemmesider.

På søndag fikk en se hingster fra Gestüt Vorwerk, Ludwig Kathmann og danske Blue Hors Stutteri. I Gestüt Vorwerks kolleksjon for 2009 finner en kjente hingster som Rohdiamant, Relevant, Statesman og Royal Diamond for å nevne noen. Ludwig Kathmann har blant annet den velkjente og populære Florencio og Jazz-sønnen Johnson. Kathmann har et samarbeid med Blue Hors og formidler noen av deres hingster.

Fra Blue Hors hadde BH Romanov, BH Leredo og BH Zack tatt turen for å vise seg frem for tyskerne. Dagens overraskelse var at Romanov ble vist av den danske landslagstreneren Rudolph Zeilinger. Dermed begynte spekulasjonene å gå, men Ridehesten.dk rapporter at det kun var fordi Sune Hansen, den nye berideren på Blue Hors, slet med en liten skade og ikke kunne ri for dagen.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar