4 Comments on Så kom de eldre hingstene

  1. Når skjedde dette, da? Når ble det bestemt og hvordan ble det formidlet til publikum? Irriterte meg veldig over at det ikke var mulighet til å få se de eldre hingstene i aksjon.

  2. Signerer det Dina skriver, når skjedde dette og hvordan ble det annonsert? Jeg satt i salen alle dagene under kåringen og hørte aldri et pip om at de skulle vises….Ganske ergelig å få vite nå at de faktisk ble vist og at jeg gikk glipp av det.

  3. Svært skuffende at det ikke ble opplyst når de eldre hingstene skulle vises, dette må arrangøren og NV ta til etterretning. Mange kom til AEG med hinstekåringen for øye. Dette var spesielt synd for hoppeeiere som så etter hingst til sine hopper, og ikke minst hingsteeierne som ikke fikk vist hingstene til alle som var interessert!

Legg inn en kommentar