Så kom de eldre hingstene

Dette innlegget ble publisert 30. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Fredag ble det bestemt at også de eldre hingstene skulle få vist seg fram litt for publikum.

Tre eldre hingster fikk noen minutter hver under rytter til å imponere kåringskommisjon og et årvåkent publikum. Royal Olymp ble mønstret på grunn av en skade som har satt en stopper for hingstens videre sportskarrière.

4 Comments

  1. Når skjedde dette, da? Når ble det bestemt og hvordan ble det formidlet til publikum? Irriterte meg veldig over at det ikke var mulighet til å få se de eldre hingstene i aksjon.

  2. Signerer det Dina skriver, når skjedde dette og hvordan ble det annonsert? Jeg satt i salen alle dagene under kåringen og hørte aldri et pip om at de skulle vises….Ganske ergelig å få vite nå at de faktisk ble vist og at jeg gikk glipp av det.

  3. Svært skuffende at det ikke ble opplyst når de eldre hingstene skulle vises, dette må arrangøren og NV ta til etterretning. Mange kom til AEG med hinstekåringen for øye. Dette var spesielt synd for hoppeeiere som så etter hingst til sine hopper, og ikke minst hingsteeierne som ikke fikk vist hingstene til alle som var interessert!

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*