Ingen overraskelser i CDI-klassene

Dette innlegget ble publisert 29. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Jim Rasmussen og CDI-klassene under AEG har ikke gitt de største overraskelsene på resultatlistene.

I lilleturklassen sponset av Elisif Sommerschields var det nok en gang danske Thomas D. Larsen på Græsmarkens Don Pedro som fikk høyest karakter av dommerne. Som sistemann ut hadde Thomas nok på følelsen at det hadde gått veien for etter det siste holdtet slo han knyttneven triumferende i været.

Og det viste seg jo at han hadde rett, med 74,100%  dro han seieren i land, hele fire prosentpoeng foran danske Sanne Henningsen på Atterupgaards Molberg. Beste norske ble Isabel Bache på tredjeplass med hesten Schabos Waitongo (Ex Why Not) med 69,95 prosent.

I storetur endte Jim Rasmussen fra Danmark med Broholm’s Highlight på totalt 68,6%, hvilket holdt til seier.  Andreplassen gikk til svenske Annette Christensson og Normandie JB som fikk 67,9 prosent for sin kür. Dommerne var ikke enige om Ellen Birgitte Farbrots ritt  på norskfødte CC Royal. Hennes poengsummer varierte fra snaue 59,oo prosent til hele 68,00, hvilket ga henne et gjennomsnitt på 64,700 % og henviste henne til sisteplassen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*