Stine best i lilleturklassene

Dette innlegget ble publisert 24. november 2008 og innholdet kan være utdatert.

Det var ikke bare de som startet Nordisk som var i Danmark i helgen. Flere norske ekvipasjer hadde tatt turen til Vilhelmsborg for å starte lilleturklassene.

Best resultater oppnådde Stine Gøtesen med Grethe Dørums 8 år gamle vallak Worsteiner e. Weltmeyer. Deres ritt i Intermediare I ble belønnet med 65.5 prosent av dommerne og det ga en fin 5. plass. I Prix St. George-klassen var de også best av de norske og fikk en prosentscore på 67.0 som holdt til 7. plass.

Jonas Elvebakk og hans Cartiér e. BH Cavan oppnådde ikke like gode prosenter nå som sist gang ut, med 62.6 prosent i Intermediaire-klassen og 64.8 prosent i PSGen ble det tilslutt en 15. og en 13. plass. Men i küren var de best av de norske og sikret en 7. plass.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*