Forbesiktigelse av hingster

Dette innlegget ble publisert 23. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

Under eliteskuet var det også en forbesiktigelse for unge hingster. Dette var en sjanse for hingsteeiere til å få en vurdering fra dommere Poul Graugaard og Cecilie Kilde på hvorvidt deres unge håpefulle er potensielle kåringsemner.

Norsk Varmblods hingstekåring vil bli avholdt under AEG i slutten av januar neste år.

5 unghingster hadde tatt turen til Tune for å få en vurdering. Av disse fem valgte dommerne ut to de mente hadde hingstepotensial. Det var Anine B. Thoresens to år gamle Rasputin e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro og den tre år gamle Tobajo Pik Disney e. Tobajo Picez/Walt Disney, eid og oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen.

Tobajo Pik Disney ble Årets 3-års gangartshest 2008. Les mer om det her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*