Hvilken svensk hingst bør du velge?

Dette innlegget ble publisert 27. august 2008 og innholdet kan være utdatert.

Har du lurt på hvilken hingst du bør velge for å få et best mulig utgangspunkt for et føll fra din hoppe? Eller hvilken hingst bør du velge for å i det minste forsøke å veie opp for uønskede kvaliteter?

Svensk Varmblod har på sin hjemmeside lagt ut en oversikt over godkjente hingster og en kort vurdering av deres avlskvaliteter. Her kan du lese deres anbefalinger og ikke minst advarsler hvis du for eksempel har en hoppe med litt svak overlinje eller stram lend.

Sjekk ut deres anbefalinger på deres hjemmeside:

http://www.asvh.se/avel/avel_info.htm

Her finner du de mest brukte hingstene i Sverige i 2007.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*