Forbesiktigelse i Drøbak

Dette innlegget ble publisert 7. september 2011 og innholdet kan være utdatert.

Region 1 og 2 arrangerer 3- og 4-årstester, samt forbesiktigelse for hingster som vurderes til kåring.

Til tross for at årets Eliteskue er vel overstått, inviterer region 1 (Østfold) og 2 (Oslo) til 3- og 4-årstest for unghester som har vært forhindret fra å møte på regionsutstillinger. Også eldre hopper som er premieret, men som ønsker avlagt rideprøve er velkommen. Det vil også være forbesiktigelse for 2-årige hingster som vurderes stilt til kåring i 2012, samt eldre hingster som ønsker en vurdering.

Arrangementet finner sted på Drøbak Ridesenter 8. – 9. oktober. Påmeldingsfrist er 25. september – se norskvarmblod.no for mer informasjon. 

Lørdag vil det være eksteriørvisning og løshopping, mens det på søndag blir rideprøver med egen- og testrytter, samt premiering. Testen er åpen for alle 3- og 4-åringer uavhengig av hvilket forbund hesten er førstegangsregistrert i. Den må imidlertid være registrert i Norsk Varmblod for å kune delta. 3-åringene løshoppes og har frivillig visning av gangarter under egenrytter. 4-åringene viser gangarer under rytter (egen- og testrytter) i tillegg til å avlegge sprangprøve.

Nikolai Kowalski er testrytter, mens Jens Søgaard (DK) og Cecilie Wallin er dommere.

3 Comments

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*