28. plass i finalen

Solveig F. Newermann og den norskoppdrettede hoppen Røds Payday har levert en flott innsats i Unghest-VM 2011.


Det ble åtte feilpoeng på den helnorske ekvipasjen i finalen på Zangersheide.

Etter to strålende kvalifiseringsdager hvor ekvipasjen gikk null både tordag og fredag, ble det åtte feilpoeng på 17 år gamle Solveig F. Newermann og Røds Payday (e. Padinus/Amichello) i finalen. Dermed ble det til slutt en hederlig 28. plass på Røds Payday som er oppdrettet og eies av Merete Rød.

Av totalt 40 startende gikk kun ni ekvipasjer feilfritt i søndagens grunnomgang for seksåringene, hvor det etter omhopping ble seier til Gerben Morsink fra Holland på Zangersheide-vallaken Carthageno Z e. Cartino Z/Burggraaf foran tyske Joachim Heyer på Cum Laude, en westfalerhingst etter Cayetano L/Pilot . Samme tysker tok også bronseplassen, denne gang med Cornet Obolensky-hingsten Chattanooga som også har Pilot på morssiden.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar