Unghestseminar på Stall-K

Dette innlegget ble publisert 19. april 2016 og innholdet kan være utdatert.

Heike Kemmer 1
Pressemelding

I forbindelse med Dressur Derby har Stall-K invitert til seminar på kvelden 11.juni. Servero J Lopez og Thomas Sigtenbjerggaard skulle holde foredrag om utdannelse av unghesten, stevneforberedelse, hestens holdbarhet og arbeidsvilje. Dessverre ble datoen for uttak til UVM i Danmark endret. Dette gjør at Thomas og Servero må ri kvalifisering i Danmark og må melde avbud til seminaret. Det vil bli besøk av rytterne fra Helgstrand Dressage på et senere tidspunkt.

Dressur-Aachen-kemmerGjennom flere år har Stall-K prøvd å få den anerkjente tyske rytteren Heike Kemmer til Norge. Heike Kemmer har to olympiske gullmedaljer med det tyske landslaget og  VM-gull som høydepunkter i en fantastisk karriere i sporten. Hun er en internasjonal trenerkapasitet og har vært medlem av kåringskommisjonen i Hannoveranerforbundet i en årrekke. Heike har utdannet utallige hester fra unghest til Grand Prix.

Heike Kemmer har sagt ja til å komme for å holde seminar på Stall-K 11.juni. Bedre timing for et ja fra denne dressurstjernen kunne vi ikke håpe på, sier en storfornøyd Cathrine Finstad Andersen, daglig leder på Stall-K. Et seminar med en kapasitet som Heike Kemmer med hennes lange og brede erfaring fra avl og unghester gir ytterligere en dimensjon til arrangementet.

Heike Kemmer 3