Norske resultater i Danmark

JJ Filippa ble nummer to under Føllfestivalen - men under Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg gikk hun helt til topps.
JJ Filippa ble nummer to under Føllfestivalen – men under Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg gikk hun helt til topps.


To norskavlede hopper gjorde suksess da Region 1 i Dansk Varmblod avholdt sin kåring i helgen.

JJ Filippa (Fürstenball/Davignon) er avlet av JJ Horses. I 2012 ble hun årets dressurbetonte hoppeføll i Dansk Varmblod. Hun ble solgt til Kanga Invest, før Cecilie Schilbred kjøpte henne tidligere i år Under hoppekåringen i Region 1 ble hun ved sadelkåringen tatt ut til eliteskuet, og samtidig valgt til dagens beste hoppe.

Nok en 3-årshoppe avlet av en nordmann, nemlig Hanne Hertzberg, ble tatt ut til eliteskuet, nemlig Drizzel of Jazz (BH Don Olymbrio/Don Crusador) som ble opprangert som nummer to i sitt hold. Vi gratulerer!

«Drizzel of Jazz»
«Drizzel of Jazz»