Breeders-finaler i dressur

Dette innlegget ble publisert 31. august 2015 og innholdet kan være utdatert.
Stine Harfaldet Bråthen og Respekt (e. Skovens Rafael/Come Back II)
Stine Harfaldet Bråthen og Respekt (e. Skovens Rafael/Come Back II)


Årets finaler fant sted på Fredriksborg Hestesportsenter.

10 ekvipasjer stilte til start i 4-årsklassen, mens det var svakt oppmøte med kun tre hester i 5-årsklassen, og fire i 6-årsklassen. Til tross for kvantiteten, var dommerne fornøyd med kvaliteten og kvitterte med høye prosentpoeng.

Vinner av 4-årsklassen ble Linda Berg og KWPN-vallaken Stall-K’s Gisolt (Johnson/Polansky) som oppnådde 86,6%. Beste Norsk Varmblod ble Maro’s Fabergée (Fassbinder/Blue Hors Romanov) ridd av Silje Tornvik med 83,6%. Oppdretter er Linn Næss Evensen.

Torunn Marie Jordet Eretveit vant 5-årsklassen og Breeders Open sammenlagt med Stall-Ks Buddy (e. BH Bentley/BH Schufro), mens Eva Kindahl vant Norsk Breeders Trophy på egenoppdrettede EKs Copy IV Me (Tobajo Picez/Bernstein) etter tredjeplass begge dager.

I 6-årsklassen ble det samme vinner av Breeders Open og Norsk Breeders Trophy, da Stine Harfaldet Bråthen og DV-vallaken Respekt (Skovens Rafael/Come Back II) stod øverst på pallen begge dager.