Klare for EM i Frankrike

Dette innlegget ble publisert 7. juni 2015 og innholdet kan være utdatert.
Helena Liholt Gulli Tobajo Picez (Foto: Mona Kruse Johnsen)
Helena Liholt Gulli Tobajo Picez (Foto: Mona Kruse Johnsen)


Helena Liholt Gulli og Tobajo Picez er tatt ut til EM for unge ryttere i dressur.

Etter strålende resultater, med blant annet gull i NM for unge ryttere, er den helnorske ekvipasjen klare for europamesterskapet i dressur i Frankrike 1. – 5. juli i sommer. Tobajo Picez er avlshingsten som har markert seg tydelig i norsk avl, og det i begge grener. Under NM-helgen fikk han status elitehingst i Norsk Varmblod. Oppdretter er Tormod Bakke Johnsen, som står bak Tobajo Sporthorses. Helena er også tatt ut som reserve med sin Tobajo Picez-sønn, Aathens Amon (ue. Falleur). Oppdrettere er Gro Kjenner og Petter Haugen.