Norske hester duger?

Dette innlegget ble publisert 26. mai 2015 og innholdet kan være utdatert.
Amalie Steen Hegre og Remedy - regjerende europa- og norgesmester i sprang for unge ryttere
Amalie Steen Hegre og Remedy – regjerende europa- og norgesmester i sprang for unge ryttere


Årets NM i sprang er avgjort, og flere norskavlede hester har markert seg.

Regjerende europamester Amalie Steen Hegre og norskavlede Remedy (e. Ladiesdream/Centauer Z) gjorde det igjen, denne gangen i norgesmesterskapet for unge ryttere på Epona Ridesenter. Oppdretter av Remedy er Merete Rød/Stall CC. Remedy er født hos Merete Rød, som leide moren Carine Z av Stall CC. Carine Z er nå i Røds eie.

Amalie vant sin første norgesmestertittel som ung rytter foran Pål Flam på en annen norskavlet hest, nemlig Jean Darc (e. Darco/Heartbreaker) avlet av Robert Willy Ruud. På sjetteplass kom Cathrine Elisabeth Tonna på Chacez, en hoppe etter Tobajo Picez/Chapman avlet av Ida Lyng.

I NM for juniorer kom Hanne Maren Helgedagsrud og Lusifer på en 4. plass. Lusifer er etter Löjtnantshjärta/Lord Mayor og oppdrettet av Sigrid Holmen.

Alle resultater fra årets NM i sprang finner du her.