Debuterte i verdenscupen

Dette innlegget ble publisert 20. oktober 2014 og innholdet kan være utdatert.
Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) (Foto: Mette Sattrup/Equimedia.no)
Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) (Foto: Mette Sattrup/Equimedia.no)


Trude Hestengen og norskoppdrettede Tobajo Pik Disney startet i sin første WC-klasse i Odense.

Ekvipasjen deltok under sitt første WC-stevne under JBK Horse Show i Odense, hvor Edward Gal og Glock’s Undercover tok en soleklar seier med 88,625% foran Adelinde Cornelissen på Jerich Parzival som fikk 84,3%.

Trude og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fikk 67,3% i küren og var ikke helt fornøyd.  – Det var en stor oppgave for Disney med et sterkt startfelt og en ganske stor arena. Turene var ikke optimale, og langt fra det nivået Disney egentlig har, forteller Hestengen på sin facebookside. Hun forteller videre at det bærer hjem til stallen deres, Hestengen Dressage, for å trene videre med nye ideer og metoder i ermet.
Vi kommer sterkt tilbake, avslutter dressurrytteren.

I lørdagens kvalifiserende Grand Prix-klasse oppnådde for øvrig ekvipasjen 68.380, som altså holdt til finalen på søndag.