Gull!

Dette innlegget ble publisert 27. juli 2014 og innholdet kan være utdatert.
Amalie Steen Hegre og Remedy.
Amalie Steen Hegre og Remedy.


Norge har for første gang i historien fått en individuell europamester – og det på en norskoppdrettet hest!

Amalie Steen Hegre og hoppa Remedy vant den individuelle finalen i EM for junior i dag, etter å ha ridd feilfritt gjennom hele mesterskapet. Remedy er oppdrettet av Merete Rød, og har CC Ladiesdream som far, og Centauer Z som morfar.

Skjerabergs Larkin.
Skjerabergs Larkin.

Tidligere i mesterskapet red de unge rytterne inn til sølvmedalje for lag, hvor Remedys helbror, Skjerabergs Larkin, var med på laget. Denne hesten er oppdrettet av Eli Sværi, og ble ridd av Pål Flam.

Vi gratulerer oppdrettere, ryttere og eiere med en fantastisk prestasjon!