To sorte på fløyen

Dette innlegget ble publisert 10. mars 2014 og innholdet kan være utdatert.
French Match Ask
French Match Ask


French Match Ask og Galaxy Win T gikk helt til topps blant de yngste hingstene.

– Da vi valgte fløyhingsten i sprang valgte vi en klassehingst som som har hele pakken. Flott modell, sterk morslinje og store prestasjonsegenskaper sa avlskonsulent Karina Christiansen om French Match Ask e. Favorit Ask/Contendro I. 

Galaxy Win T
Galaxy Win T

På dressursiden var det den elegante Galaxy Win T e. Apache/Jazz som ble sett fremst.

5 Kjær’s Cajsar e. Cajus/Carano – født inn i DVs spranghestprogram. En høystilt hingst med store harmoniske kroppspartier og en velbalansert galopp. Han hopper kraftfullt og villigt, med stort mot en særdeles god beinteknikk. 9 i teknikk og kapasitet.

12 French Match Ask e. Favorit Ask/Contendro I – en fantastisk flott og velbygget hingst. Høystilt, storrammet og velmarkert med hingstepreg. Galoppen er rommelig og hingsten hopper kraftfullt og med hurtig reaksjon og fremragende kapasitet. Han viser oss det vi ønsker oss av fremtidens spranghester: Hurtighet, letthet og mot. 9,5 i teknikk og 10 i kapasitet.

64 Antobello e. Ampere/Fürst Heinrich – smart og særdeles velfungerende, stor utstråling, fremragende type. Har særdeles god og takfast skritt, elastisk trav og galopp med oppoverbakketendens.

galaxyIMG_7470
Galaxy Win T

65 Galaxy Win T e. Apache/Jazz- maskulin, høystilt hingst med deilige åpne rammer, særdeles smidig overlinje. Bevegelsen er kraftbetont, rommelig og smidig med deilig «avskubb» og bæring.

41 Blue Hors Farrell e. Fürstenball/Dacaprio – en hingst som er linjeavlet på Donnerhall. Vellinjert med riktig god kjønnspreg og velfungerende overlinje, bevegelsen er smidig og elastisk.

72 JJ Zinfandel Grønvang e. Blue Hors Zack/Gribaldi – ut av en sterk hoppestamme. Høystilt, storrammet og passende edel. Bevegelsen er rommelig, taktfast og smidig med god balanse og oppoverbakketendens.

JJ Zinfandel Grønvang med Ole-Jørgen Jørgentvedt fra JJ Horses
JJ Zinfandel Grønvang med Ole-Jørgen Jørgentvedt fra JJ Horses