Avgjørelsen faller i morgen

Dette innlegget ble publisert 7. mars 2014 og innholdet kan være utdatert.
Solbakkens Dragonheart
Solbakkens Dragonheart

De yngste hingstene har løshoppet og blitt longert i dag. I morgen er det klart for løsvisning av dressurhingstene før dommen faller.

Kun ti hingster løshoppet i hall M i Herning i dag, deriblant 4-årige Solbakkens Dragonheart (e. Heartbeat/Carolus I) som er oppdrettet av norske Nina Paulsen. Hingsten ble kjøpt av Tobajo Sporthorses ved Tormod Bakke Johnsen som føll og Elle Hesteutstyr i Drøbak kjøpte seg nylig inn i hesten.

4-åringen viste en energisk og god løshopping. I morgen formiddag blir det klart om den norskoppdrettede hingsten går gjennom nåløyet og er klar for 10-dagerstest. Søndag skal fløyhingstene velges ut.

Lørdag blir det også klart om JJ Horses’ hester oppnår avlsgodkjennelse. Den norske hingstestasjonen stiller med 3-åringen JJ Schufro-Dream (e. Don Schufro/Secret Destination xx) og 4-årige JJ Zinfandel Grønvang (e. BH Zack/Gribaldi).

JJ Zinfandel Grønvang (e. BH Zack/Gribaldi)
JJ Zinfandel Grønvang (e. BH Zack/Gribaldi)