Til kåring i Tyskland

Dette innlegget ble publisert 17. oktober 2013 og innholdet kan være utdatert.
JJ Rockas Langholt er tatt ut til kåring i Oldenburg (foto: Karen Helene Gjerde).
JJ Rockas Langholt er tatt ut til kåring i Oldenburg (foto: Karen Helene Gjerde).


En norskeid hingst er klar for kåringen i Oldenburg i slutten av november.

jj-rockas-langholtOldenburg har i disse dager hatt forbesiktigelser for både sprang- og dressurhester. I den forbindelse har norske JJ Horses vært i Tyskland med to 2-årshingster. Den danskoppdrettede JJ Rockas Langholt e. Rock Forever/Welt Hit II ble tatt ut til kåringen, som avholdes i Vechta 20. – 23. november. Hingsten er oppdrettet av Langholt Dressage Horses ved Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøll.

JJ Rockas Langholt er under Vanessa Langholt, som også er mor til den DV-kårde hingsten Sixten Langholt e. Stedinger. JJ Rockas Langholt var finaleføll ved DVs føllskue i Sdr. Hygum, og ble så kjøpt av JJ Horses på Eliteføllauksjonen.

Den norskoppdrettede hingsten JJ Jaguar (e. Jazz/Deemster) er førstegangsregistrert i Dansk Varmblod. Hingsten ble ikke tatt ut til kåring, men ble solgt til en tysk dressurstall direkte etter visningen, forteller JJ Horses som har oppdrettet hingsten.