På 35-dagerstest i Danmark

Dette innlegget ble publisert 9. oktober 2013 og innholdet kan være utdatert.
Corino VDL
Corino VDL


Corino VDL og BB Lord Dolcetto er i gang med 35-dagerstesten i Dansk Varmblod på Vilhelmsborg.

12 hingster gikk i gang med sin 35-dagerstest i Dansk Varmblod 3. oktober på Vilhelmsborg. Blant disse er 4-åringene BB Lord Dolcetto (e. Lordanos/Contendro I) som stiller i begge disipliner. Hingsten er oppdrettet i Tyskland, og eies av Inger Cathrine Bugge. BB Lord Dolcetto ble godkjent under kåringen i Dansk Varmblod i mars, før han så ble kåret i Norsk Varmblod i april.

BB Lord Dolcetto
BB Lord Dolcetto

Holsteiner-hingsten Corino VDL (e. Corrado I/Quinar) er også i Danmark. Hingsten er fra før kåret i NRPS i Holland og i Norsk Varmblod. VDL i Holland eier hingsten, som er lånt ut til hingstestasjonene Bråten Gård og Tobajo Sporthorses.

Det er Torben Frandsen som skal vurdere hingstene. 35-dagerstesten avsluttes 6. november klokken 10. Les mer om hvilke tolv som er innsynet.