To seire til Swix og Centano

Swix ris nå av Lars Rasmussen. Her er ekvipasjen under Dansk Varmblods hingstekåring i Herning tidligere i år.

Den kårede hingsten Swix fikk med seg to seire i 5-års klassene, mens dansk varmblodsvallaken Centano gjorde rent bord i 6-års klassene på Nes.

Norskoppdrettede Swix under rytter Lars Rasmussen tok seieren i både det innledende programmet og finaleprogrammet for 5-åringer i helgen. Ekvipasjen tok en klar seier begge dager, med 74 prosent lørdag og 75 prosent søndag. Swix er etter Sandro Hit u. Vanilla ue. Depardieu og er oppdrettet av Kristin G. Andresen. Han er kåret i både Norsk Varmblod og Dansk Varmblod.

Stall-K's Davidoff og Celine Pedersen Tyribakken, her på Ellingsrud tidligere i måneden.

Lørdag gikk andreplassen til Danilla ridd av Stine Gøtesen som oppnådde 68 prosent, mens de søndag med et resultat på 72 prosent måtte se seg slått av Stall-K’s Davidoff og Celine Pedersen Tyribakken som fikk 72,8 prosent av dommere Janne Syversen og Gunn Skovholt. Disse er dermed direkte kvalifisert til breedersfinalen for 5-åringer i slutten av august.

Få 6-åringer

Centano e. Crelido/Come Back II på Stall-K 2010.

Det var kun fire startende i helgens kvalifiseringsklasser for 6-åringene. Veronika Marlen Thorsby og Centano etter Crelido/Come Back II tok seieren begge dager med henholdsvis 70 og 73,6 prosent. Lørdag gikk andreplassen til Caroline Sand Todler og Heibergs Roma med 69 prosent, mens norsk varmblodshoppa etter Blue Hors Romanov/Zuidhorn endte på tredjeplass i søndagens finaleprogram med 65 prosent. Emile Rollve og Stall-K’s De Blanc etter Blue Hors Don Romantic/Rohdiamant ble nummer tre lørdag med 60 prosent, mens Majbrit Hess Bruhn og Pepperoni tok tredjeplassen søndag med 66,4 prosent.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar