FEIs rankinglister for 2010

Ellen Birgitte Farbrot og CC Royal under NM i 2009.

FEI har nå publisert de endelige rankingslistene for 2010. Slik gikk det med Norsk Varmblod.

Beste plassering for forbundet kom på dressursiden hvor forbundet endte på en 24. plass av i alt 33 forbund.

Ellen Birgitte Farbrots 16 år gamle vallak CC Royal (Paridor/Garcon xx) som er oppdrettet av Stall CC har sanket 1025 poeng, mens Vera Galtungs Omas Little Big (Lemond/ukjent) oppdrettet av Tarald Magne Oma står oppført med 77 poeng.

CC Royal har tre NM-titler og reiste til VM i Kentucky tidligere i høst for å representere Norge, men kom dessverre ikke til start etter å ha tråkket over bare noen minutter før han skulle inn til start.

Listen over dressurforbundene toppes ikke overraskende av KWPN som har hele 12747 poeng, fulgt av Hannoveranerforbundet med 11547 og Dansk Varmblod med 9948 poeng.

Ekras Last Edition
På sprangsiden plasserer Connie Bulls Ekras Last Edition Norsk Varmblod på en 42. plass med sine 60 poeng. Ekras Last Edition er etter Laurin/Billion og oppdrettet av Per Martens.

Det er 43 forbund på listen som toppes av KWPN med 7589 poeng, tett fulgt av Holsteinerforbundet med 7546 og Selle Français med 6866 poeng.

Bacardi sikret 37.plassen
Innen feltritt ligger forbundet på en 37. plass på feltrittsiden. Plassen er basert på  Inger Cathrine Bugges resultater med den syv år gamle hoppen Bacardi. Bacardi er etter Crelido/Zinsky xx/Toreador og har sanket 21 poeng det siste året. Bugge er oppdretter og eier av den sju år gamle hesten som hun har ridd frem selv.

Ekvipasjen konkurrerer stabilt på CNC*-nivå i feltritt, og har gjennomført internasjonal CIC* feltritt i Bad Harsburg i Tyskland. De tok bronse i NM for senior i fjor. I år har de tatt flere seirer og gode plasseringer i CNC*-klasser og i 120 cm.

Listen over forbundene viser at det er Hannoveranerforbundet som topper med 1375 poeng fulgt av Irish  Sport Horse Studbook med 1365 og Selle Français med 1013.

Bacardi (e. Crelido/Zinsky xx) og Inger Bugge.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar