«Mr. Herning» imponerte

I lørdagens MA-klasse var Søren Knudsen først feilfritt med Coulthard.En av Danmarks kjente sprangrytterne har fått det velklingende kallenavnet «Mr. Herning».

Stald Cajus’ berider, Søren Knudsen, har nærmest klippekort på seirer og plasseringer i unghestklassene i Danmark. I lørdagens MA-klasse hadde han intet mindre enn tre av tre hester feilfri i grunnomgangen. Stemningen stod bokstavelig talt i taket under denne klassen, hvor ni stykker gikk til omhopping. Åtte stykker valgte å ri, i og med at Andreas Schou besluttet å spare Champion For Pleasure (e. Champion du Lys).

Det ble en svært spennende omhopping hvor tilskuerne virkelig fikk valuta for pengene. På både Coulthard (e. Colman) og Carmargue (e. Cassini II), begge tidligere fløyhingster i Herning, ble det dessverre 4 feil – og Søren Knudsen satte alle kluter til på sin siste hest, Linardo (e. Coronado). ... så med Carmargue (e. Cassini II).På vei mot siste hinder red han for fullt og hallen kokte. Til tross for et høyt tempo og kjappe svinger holdt det kun til 4. plass i et meget raskt selskap. Vant gjorde Lars Trier Kjøller og den 8-årige vallaken Krogårdens Mr. Jump (e. Quebec).

I søndagens MB-klasse gikk Søren Knudsen helt til topp på den 6-årige hingsten Carmargue (e. Cassini II). Denne storthoppende, forsiktige hingsten debuterer i MB denne sesongen – og gjorde det med stil.

... og så med Linardo (e. Coronado).Vi så mye til Søren denne helgen. I tillegg til å vise fram fjorårets fløyhingst i 3-årsholdet, Quinton (e. Quinar), og årets fløyhingst i 4-årsholdet, Diamant de Revel (e. Diamant de Semilly) viste han også fram sin pensjonerte partner, Cajus – som ble Årets Hingst 2009. I tillegg red han Heartbeat i flere klasser, som i år hadde med to 3-årshingster til kåring, hvor begge ble kåret. Heartbeat oppnådde blant annet en fin 2. plass under søndagens MA-klasse.

Alle resultatlistene finner du på Dansk Varmblods sider. Du vil finne Søren Knudsen i toppen på svært mange av dem …

Be the first to comment

Legg inn en kommentar