NV klatrer


Norsk Varmblod er inne med fem hester på verdensrankingen.

disneyIMG_92251
Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney I)

På WBFSHs rankinglister for mars har Norsk Varmblod inne totalt fem hester fordelt på sprang og dressur.

wbfshDe tre hestene som ligger inne på sprangsiden, har alle samme far, nemlig CC Ladiesdream. To av dem er også helsøsken, nemlig Remedy og Skjerabergs Larkin som har Carine Z (e. Centauer Z) som mor. Stall CC har oppdrettet alle disse hestene – Remedy sammen med Merete Rød.

Dette gir de en 34. plass i sprang.

Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney I) og Oma’s Little Big (Omas Lemond/Caribo GL) ligger inne på dressurlisten, som gir Norsk Varmblod en 26. plass. Tobajo Pik Disney er oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen, mens Oma’s Little Big er avlet av Tarald Magne Oma.

Sprang

883.(-) Remedy (CC Ladiesdream/Centauer Z)
982.(394) CC Top (CC Ladiesdream/Nimmerdor)
2001(-)Skjerabergs Larkin (CC Ladiesdream/Centauer Z)

Dressur

289.(-) Tobajo Pik Disney (Tobajo Picez/Walt Disney I)
345.(-) Oma’s Little Big (Omas Lemond)