Lou Lou vant igjen

Dette innlegget ble publisert 2. juli 2009 og innholdet kan være utdatert.

Tonje Reiten og Ekras Lou Lou. (Foto: Stutteri Ekra Gård)I helgen ble det nok en seier i Sverige for Tonje Reiten og Ekras Lou Lou.

Ekvipasjen startet den åpne CNC**-klassen under svensk mesterskap for junior og unge ryttere i feltritt arrangert av Hermanstorp Kjøre- og Rideklubb.

Etter å ha satt ny personlig rekord i dressuren på lørdag med 71, 39 prosent, hvilket ga 42,9 straffepoeng, lå Tonje og Ekras Lou Lou på en andreplass rett bak Anneli Persson og Lupin e. Eighty Eight Keys xx/Flamingo.

I terrenget samme dag produserte de en feilfri runde, men pådro seg 4,8 tidsfeil. Dette var allikevel dagens nest raskeste tid og ekvipasjen krøp dermed nærmere inn på ledende Persson før søndagens avgjørende sprangfase.

Og det norske paret innfridde nok en gang på sprangbanen. Med to nullrunder endte de igjen på toppen av resultatlisten, fulgt av Anneli Persson og Lupin som hadde to bommer ned på søndag og dermed ble redusert til andreplassen.

Ekras Lou Lou er en 11 år gammel hoppe etter elitehingsten Laurin med fullblodshingsten Billion som morfar. Hennes mor You You xx ble i fjor utnevnt til elitehoppe på bakgrunn av gode avkomsprestasjoner, noe Lou Lou selvfølgelig bidro til.  

Lisa Røinås og Norways Bally under Breedersfinalen i Sørkedalen i fjor.Breedersvinner
Det var flere norske i aksjon i Sverige i helgen. Første uplasserte i CNC**-klassen ble Kristin Tørmoen og Adriad. Med 50,2 straffepoeng etter dressuren, en nullrunde med noe tidsfeil i terrenget og en bom ned i sprangen endte de på totalt 66,6 straffepoeng hvilket holdt til en åttendeplass.

Fjorårets breedersvinner i 6-års klassen i feltritt, Lisa Røines og Norways Bally var også i Sverige i helgen. De startet CNC*-klassen hvor de endte på syvendeplass etter en feilfri runde i terrenget og fire feil på sprangbanen. Norways Bally er en dansk varmblodshingst etter Stald Kalles Bror Bally/Jet Stream xx.

Klassen ble vunnet av danske Nanne Ellefsen og Parvenu e. Dunhill H/Newtime.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*