Solbakkens Dragonheart beste sprangføll

Dette innlegget ble publisert 14. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Solbakkens Dragonheart ble med 9 i helhet beste sprangføll i Norsk Varmblods Region 1.

Det lekne hingsteføllet sjarmerte både dommere og publikum på Fredriksborg Hestesenter lørdag. Solbakkens Dragonheart er etter Heartbeat/Carolus/Calvados og oppdrettet av Nina Paulsen.

Dommerne beskrev han som et vakkert føll av meget god type med særdeles godt uttrykk. De ga 9 for type, 9 for kropp, 8 for ben, 7,5 for skritt, 8,5 for trav, 9,5 for galopp og 9 i helhet.

Tobajoo Pandora ble beste sprangbetonte hoppeføll

– Det er et særdeles smidig og velfungerende føll, sa Cecilie Kilde på vegne av dommerne.

Beste sprangbetonte hoppeføll ble Tobajo Pandora etter Tobajo Picez/Cicero van T&L. Hun ble beskrevet som et pent, velutviklet føll av god type. Dommerne ga 8 for type, 8 for kropp, 7,5 for ben, 7 for skritt, 7,5 for trav, 8,5 for galopp og 8 i helhet. Tobajo Pandora er oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen v/Tobajo Sporthorses.

Av de to var det Solbakkens Dragonheart som ble dagens beste og dermed stakk av med en gratis bedekning med en av hingstene til Tobajo Sporthorses neste sesong.

Øvrige føll

Melleby’s Cavani e. Tailormade Confidence/Løytnantshjärta
Det kun 6 uker gamle hingsteføllet ble beskrevet som passe stort, velutviklet, men med noe snaue rammer. Dommerne ga karakterene 7,5 for type, 7,5 for kropp, 8 for ben, 7 for skritt, 8  for trav, 8 for galopp og 7,5 i helhet. Melleby’s Cavani er oppdrettet av Ann-Mari Bjering Strand.

To B Oro e. Tobajo Picez/Aktuell
Hingsteføllet ble beskrevet som passe stort av god type, men noe uharmonisk. Dommerne ga 7,5 for type, 7 for kropp, 7 for ben, 7,5 for skritt, 7,5 for trav og 8 for galopp, hvilket ga en helhet på 7,5. To B Oro er oppdrettet av Stall Oro.

Rosso Picez e. Tobajo Picez/Animo
Hingsteføllet fikk beskrivelsen passe stor av ganske god type, men dessverre noe slapp for dagen. Han fikk 7,5 for type, 8 for kropp, 7,5 for ben, 7,5 for skritt, 8 for trav, 8 for galopp og 8 i helhet. Rosso Picez er oppdrettet av Kari Egge.

Sea Chanti e. Captain Hook/Brown Ale
Dommerne beskrev hoppeføllet som av ganske god type og ga karakterene 7,5 for type, 7,5 for kropp, 8 for ben, 8 for skritt, 7,5 for trav, 7,5 for galopp og 7,5 i helhet. Sea Chanti er oppdretet av Idunn Steinnes.

Melleby's Cavani etter Tailormade Confidence/Løytnantshjärta med sin mor Melleby's Evita.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*