Winning Star i Belgia

Dette innlegget ble publisert 17. mars 2017 og innholdet kan være utdatert.
Vincent de Reys og Winning Star (foto: privat).
Vincent de Reys og Winning Star (foto: privat).


Den norskoppdrettede hoppen gjør suksess på internasjonale sprangbaner.

11 år gamle Winning Star e.Winningmood vd Arenberg u. Roshana ue. Jimtown ble født hos Knut Erik Halvorsen i Råde, Østfold. Hoppen er registrert i ASVH, er RDH-kåret i Dansk Varmblod. Hun ble DH-kåret i 2010, og oppnådde R under éndagsprøvningen året etter hvor hun fikk dagens høyeste resultat. Den da 5 år gamle hoppen fikk 8,5 poeng i teknikk og 9,5 i kapasitet. Testrytter ga 9 i ridbarhet og 8,5 i spranggalopp. 

Sterk hoppestamme

Winning Star (e. Winningmood/Jimtown) og Tony André Hansen i NBT.

 – Dette er en hest vi kommer til å se på de store sprangbaner, spådde Ole From Christensen om Knut Erik Halvorsens oppdrett – og der fikk han rett. Etter å først ha blitt solgt til Stall Kubberød og Tony André Hansen, kjøpte Vincent de Reys fra Belgia hoppen for snart fire år siden, og er full av lovord om hesten. – Jeg rir henne i 135 – 140 cm klasser, og hun har et utrolig godt hode. Hun er mentalt veldig sterk – hun er min lille kriger, uttaler de Reys til Avlshest.no. 

Winning Star er ut av hoppen KWPN-Roshana M (Jimtown/Darco) som også har har et annet avkom som gjør det svært godt på sprangbanen. Den kårede NV-hingsten Royal Butterfly (e. Tobajo Picez) er også avlet av Knut Erik Halvorsen, og har seiret i høye klasser med Lars Trier Kjøller. Hingsten var i en lengre periode hos Andreas Schou hos Absolute Horses – men er nå tilbake hos Lars Trier Kjøller, og var til start under bl.a. hingstekåringen i Herning forrige helg.

Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly i Herning 2017
Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly i Herning 2017

 

1 Trackback / Pingback

  1. Winning Star i Belgia | Johnsten.no

Kommentarer er lukket.