Pangstart for familien

Dette innlegget ble publisert 13. februar 2014 og innholdet kan være utdatert.
Celin Sjursen og RM Comedy (foto: privat).
Celin Sjursen og RM Comedy (foto: privat).


AEG har begynt på svært godt vis for en helt spesiell hestefamilie.

Vi har tidligere skrevet om hoppen Carine Z (e. Centauer Z/Alcanaar xx) som har tre avkom etter samme hingst, CC Ladiesdream, hvor alle har en strålende karriere i sprangsporten. I disse dager er alle helsøskene på Brunstad Conference Center i Stokke for å delta på Arctic Equestrian Games. Og stevnet har begynt godt for slekten. Svært godt!

Ida Johansen på Lady Catalina tok en fin fjerdeplass i dagens medium tour, mens  søster Remedy med rytter Amalie Steen Hegre rett og slett tok seieren i dagens siste klasse, en internasjonal 140 cm. Bror Skjerabergs Larkin med rytter Pål Flam fikk fire feil i samme klasse.

Amalie Steen Hegre og Remedy.
Amalie Steen Hegre og Remedy.

Tidligere i dag var det Carines ‘barnebarn’ som var i aksjon i Stokke. Debuten på et så stort stevne resulterte i andreplass i bronsetur på AEG. Det er den suksessfulle hoppen Remedy (e. Ladiesdream) sitt avkom fra 2006, RM Comedy, som nå gjør suksess på sprangbanen med rytter Celin Sjursen. RM Comedy er etter Coronado I og eies av Cathrine Keyn Jansen.

Stall CC i Spikkestad oppdrettet Lady Catalina og Skjerabergs Larkin. Stall CC og Merete Rød oppdrettet Remedy, mens Merete Rød står som oppdretter av  RM Comedy.