Premiehingst til Andresen

Dette innlegget ble publisert 28. oktober 2013 og innholdet kan være utdatert.


Kristin G. Andresen gikk til innkjøp av en ny avlshingst under kåringen i Hannoveranerforbundet.

Det dreier seg om en fuks hingst etter Desperados med Lanthan som morfar. Hingsten ble solgt til Andresen for 90.000 euro. Blue Hors gikk til innkjøp av to nye hingster på auksjonen. De ervervet seg en Fürstenball/Dacaprio-sønn for 460 000 euro, samtidig som de også kjøpte en annen premiehingst, en hingst etter St. Moritz Junior/Don Schufro for 580 000 euro.

Av de totalt 103 hingstene som ble vist, ble 53 kåret. Av disse oppnådde 19 premiestatus. Fürstenball hadde fem sønner med fra sin andre årgang – av disse ble fire kåret og to fikk premie. Hannoveranerforbundet utnevner ingen fløyhingster.