Debuterte med seier

Dette innlegget ble publisert 28. mai 2013 og innholdet kan være utdatert.


Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney debuterte i Grand Prix i Danmark i helgen. 

Den helnorske ekvipasjen har gått fra seier til seier de siste sesongene, og i en alder av åtte år har nå altså den norskoppdrettede hingsten etter Tobajo Picez/Walt Disney debutert i Grand Prix i mai måned – med seier. Det skjedde da Ringsted Sports Rideklub arrangerte landsstevne i helgen.

Stevnehelgen startet svært godt, med seier  i Intermediaire II, hvor de oppnådde 70,088%. I søndagens Grand Prix-klasse oppnådde de 67,66% , noe som holdt til seier i klassen knappe tre prosentpoeng foran nummer to på listen. – Det ble et par store feil, men også mange gode ting underveis. Det lover godt for framtiden, kommenterte en stolt trener og forlovede, Lasse Kasparek Frederiksen.

– Det var første landsstevne hvor vi red de høye klassene, og om lørdagen var det Disneys andre start i Intermediare II. Vi fikk en feil i toer-serien, men ellers gikk det ganske bra, og det var deilig å komme over de 70% og å vinne på et landsstevne. I debuten i Intermediare II i mars, fikk vi også over 70%.

Søndag debuterte vi så i Grand Prix, og til tross for et par dyre feil, vant vi også denne klassen med 67,66%. Uten feilene hadde vi nok rundet de 70%, men Disney er jo fortsatt urutinert i disse klassene. Så jeg er kjempefornøyd med resultatene. Nå har vi én kvalifisering til NM og satser på å få den andre ganske snart, så vi kan trene frem mot NM i august. Det er ihvertfall målet for sommeren, skriver Trude Hestengen til Avlshest.no.

Tobajo Pik Disney er oppdrettet av Tobajo Sporthorses ved Tormod Bakke Johnsen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*