Har du unghest?

Dette innlegget ble publisert 27. mars 2013 og innholdet kan være utdatert.

romanticovelterhinder
Har du unghest mellom fire og seks år?

Pressemelding fra Norsk Varmblod 

Har du fått med deg muligheten til å ri unghestklasser i både sprang og dressur under hingstekåringen i Norsk Varmblod 5. – 7.  april på Lefdal? Dette er en strålende anledning til å starte sesongen med klasser tilpasset hestens alder og både sprang- og dressurrytterne har mulighet til å få sine hester bedømt av profilene i sin gren. 

Wim Ernes er en av dommerne i dressurklassene. Han er nederlandsk landslagstrener i dresssur, har dømt OL, og har gjestet Norge en rekke ganger. Wim holder dessuten dressurklinikk fredag kveld, – dette er vel verd å få med seg! Rob Ehrens er chef de equipe chef d’equipe for det nederlandske spranglandslaget. Han har selv ridd og konkurrert internasjonalt i en årrekke og er en etterspurt trener.

Han dømmer teknikk og kapasitet på de unge spranghestene. Rob holder en sprangklinikk med fokus på de unge hestene på torsdag, møt opp for innspill og inspirasjon! Proposisjoner finner du på Hpnett, eller på hingstekåring.no. Det er fremdeles mulig å melde til disse klassene. Hjertelig velkommen til en innholdsrik kårings- og stevneuke på Lefdal!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*