Full pott!

Dette innlegget ble publisert 7. oktober 2012 og innholdet kan være utdatert.
Trude og Disney fortsetter suksessen – her fra Falsterbo i sommer.

Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney fikk full uttelling i Danmark.

I helgen deltok den helnorske ekvipasjen på landsstevne i Ikast. – Det ble en fantastisk helg med resultater over all forventning, med en 7-årshest som var på sitt første landsstevne i Danmark med konkurranse fra noen av Danmarks beste ryttere, forteller Trude. Tobajo Pik Disney er en NV-kåret hingst etter Tobajo Picez/Walt Disney som er oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen.

Fredag startet vi en Prix st. Georges som hadde 23 startende, Disney gikk uten feil og med god spenst og bæring, noe som resulterte i 73,25% og en 1. plass. Lørdag startet vi Intermediare I, som var en avdeling av Bundgaard Byg Cup, en meget populær turnering i Danmark, som tiltrekker mange gode ryttere. Det var kun Disneys andre start i Intermediare, men han gikk igjen et godt program, med kun en feil i toerserien. Resultatet var overveldende, hele 74,03% og en ny 1. plass!

Søndag var det så finale i Bundgaard Byg Cup kvalifiseringen med Intermediare I Kür. Dette var Disneys første kür, og første gang han gikk et tre-dagers stevne, så han var litt sliten, men gikk allikevel et fantastisk feilfritt program, som ble belønnet med 79,4%, og det ble dermed en klar seier både i küren og totalt i Cup-kvalifiseringen. Min forlovede, Lasse Kasparek Frederiksen har laget musikken til küren, og har også hjulpet meg med å få Disney til det nivået han er på i dag, gjennom den daglige treningen sammen.

En helt, helt fantastisk weekend, og en perfekt oppladning til JBK Horse Show i Odense om to uker, avslutter Trude.