5. plass i Rikstoto Grand Prix

Dette innlegget ble publisert 14. oktober 2012 og innholdet kan være utdatert.
En fornøyd Ole Kristoffer Meland red inn til femteplass i Rikstoto Grand Prix på en norskoppdrettet hest.


Ole Kristoffer Meland red norskoppdrettede CC Top inn til en fantastisk 5. plass i den gjeve klassen under Kingsland Oslo Horse Show.

Kun seks ekvipasjer gikk feilfritt i grunnomgangen av Rikstoto Grand Prix. En av disse var altså Ole Kristoffer Meland og vallaken CC Top. I omhoppingen gikk Meland for en tøff runde, men måtte tåle et nedslag mot slutten og endte på en femteplass.

Klar for omhopping!

– Men jeg sover godt til tross for rivet, jeg vet at jeg ville ha blitt nummer fem uansett, smilte Ole Kristoffer fornøyd etter klassen. – Jeg har aldri før hatt en hest med slikt scope før, og jeg er glad for å kunne hevde meg blant slike ryttere. Dette er definitivt det største jeg har gjort – til nå! uttalte den unge rytteren til Ridehesten.com etter klassen.

CC Top er en vallak etter CC Ladiesdream/Nimmerdor og er oppdrettet av Stall CC ved Kjersti og Claus Claussen i Spikkestad. Familien Bjørnsen kjøpte hesten på auksjonen under Breeders i 2002. Da var han to år og kostet 20 000 kroner. Hesten ble ridd av Suzanne Bjørnsen inntil Ole Kristoffer overtok ham for noen år siden.

Vant gjorde Marco Kutscher og Spartacus (e. Stakkato/Grannus). Hingsten har levert overbevisende runder i tre dager og lørdag ble det altså seier i Grand Prix – i deres første start sammen.

Rikstoto Grand Prix ble vunnet av Marco Kutscher på hingsten Spartacus (e. Stakkato/Grannus) – en hest som kun er ni år og som har gått mye i avlen. Seieren kom litt uventet på Marco, som kun har hatt hesten i kort tid. Denne starten i Grand Prix var parets første. – Han er stor, men er rask og har en stor galopp, fortalte en fornøyd vinner etter seieren.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*