Unghestaudition og UVM

Øivind Ødemotland, Wim Ernes (NL) og Guri Haarr er i uttakskomiteen til Unghest-VM i dressur.

I helgen ble det også arrangert unghestaudition, og hestene til Unghest-VM ble vurdert.

Fredag var det mulighet for å få vurdering av unghester i alderen tre til sju år. 17 stykker var påmeldt, og hver ekvipasje fikk ca tjue minutter hver. I denne tidsperioden ble de vurdert og fikk treningsveiledning og råd av aktuell OL-dommer Wim Ernes (NL) og  unghesttrener Thomas D. Larsen (DK).

I løpet av helgen har også kandidater til Unghest-VM i dressur blitt vurdert av uttakskomiteen, som består av Øivind Ødemotland, Wim Ernes og Norsk Varmblod ved Guri Haarr. – Vi kommer til å levere vår innstilling til Norsk Varmblod i løpet av uken, fortalte Ødemotland til Avlshest.no.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar