Overbevisende 1349

Maik Kohlschmidt og JJ Thirteenfourtynine (foto: privat).


Norsk hest og tysk rytter – Maik Kohlschmidt og norskfødte JJ Thirteenfourtynine tok dobbeltseier på Hønefoss.

Cherin Myklebost og Quando II tok seieren i 6-åringens finaleprogram under landsstevnet på Hønefoss.

I helgen ble det arrangert landsstevne på Hønefoss, med Stall-Ks 4-årscup og FEI-klasser for 5- og 6-åringene.

I Stall-Ks 4-årscup var det tre startende, og det ble seier til tyske Maik Kohlschmidt på den norskoppdrettede hoppa Tailormade JJ Donatella (e. Deemster/Campari) som fikk 74,125%. Den 5-årige hoppen er for øvrig mor til JJ Fuji, som ble beste dressurføll på Føllfestivalen 2011 og som senere gikk hen og ble beste dressurbetonte hoppeføll i Dansk Varmblod under Eliteskuet.

Samme rytter gikk til topps i 5-årsklassen med JJ Thirteenfourtynine (e. Tobajo Picez/Voltaire) med 78,4%. Vallaken er oppdrettet og eies av Nina Karstensen og Christian Anfinnsen Øien. Det ble også norskoppdrettet på andreplass, med Linn Engebretsen på hoppen Rosita (e. Stall-Ks Dynamit/Urprinz) som oppnådde 69,8%.

Maik Kohlschmidt gjentok resultatet på søndag med ny seier på JJ Thirteenfourtynine, denne gang med 77% foran Linn Engebretsen og Rosita som da fikk 75,2%.

Blant 6-åringene var det Cathrine Wiik Svendsen og Stall-Ks Don Rubin (e. Don Schufro/Rubin-Royal) som gikk seirende ut av klassen med 74,2%. Andreplassen gikk til Cherin Myklebost og Quando II e. Quando Quando/Roccodero med 73,6%. Disse vant søndagens finaleprogram med 77,8%.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar