Interimkåring

Dette innlegget ble publisert 17. april 2012 og innholdet kan være utdatert.
Belamour e. Belissimo M/Lord Sinclair møter til interimkåring på Starum.


Tre hingster vises til interimkåring på Starum onsdag 18. april.

Rubiquil e. Rubinstein I/Roemer - her under hingstekonkurransen i KWPN 2010.

Bråten Gård ved Nina Karstensen viser to hingster, henholdsvis Rubiquil og Azteca VDL, mens Kristin Andresen viser Belamour.

Rubiquil er en Westfalen-hingst født 1992 etter Rubinstein I/Roemer. Hingsten debuterte på Grand Prix-nivå da han var ni år gammel, og er far til flere Grand Prix-hester, hvor Hexagons Ollright kanskje er den mest kjente av dem. Sammen med rytter Laurens van Lieren var de på det nederlandske laget i 2007 som vant gull i EM.

Azteca VDL er en KWPN-hingst på 7 år etter Indoctro/Marlon. Hans mor Siancara og mormor Liancara har begge predikatet ‘keur’ i KWPN, mens oldemor Zancara er ‘keur’, ‘preferent’ og ‘prestatie’ og var selv reservefløy. Azteca VDL selv var vinner av høsttesten og imponerte dommerne med gode reflekser, teknikk og kapasitet. Han fikk 9 for reflekser og sprangpotensial, og 8 for galopp og kapasitet.

Belamour er en Westfalen-hingst født 2004 e. Belissimo M/Lord Sinclair. Den tyskfødte hingsten ble kjøpt fra Flyinge tidligere i år av Kristin Andresen, og går nå i sporten med hennes datter, Alexandra, med gode resultater. I mars ble hingsten kåret i Dansk Varmblod i Herning.

Belamour og Susanne Gielen vant 5-årschampionatet i 2009, og deltok i Unghest-VM i 2009 og 2010.

Det blir eksteriørbedømmelse og rideprøve kl 18.30 og kunngjøring av resultat ca kl. 19.45.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*