Stambok på nett

Dette innlegget ble publisert 14. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.


Norsk Varmblod har i dag lansert sin stambok på nett i samarbeid med HorsePro.

Det melder avlsforbundet i dag på sine nettsider. – Dette er et resultat av opprettelsen av et selvstendig stambokkontor og samarbeid med NRYF/CompetIT (via HorsePro) som leverandør av våre IT-tjenester.

hpnett.no kan du søke opp hester på vanlig måte og få informasjon om hestens avstamning, avkom og profilering av norskkårede hingster ved visning av deres norske stamboknummer. Som vanlig vil man få opp sportsresultater på hestene. Utstillings- og avlsresultater vil bli lansert når disse er lagt inn elektronisk, står det på NVs sider.

Avlsforbundet opplyser imidlertid om at det i overføringen av filer fra Rikstoto til Horsepro har oppstått enkelte duplikater og feil i opplysninger om hestene. Det jobbes med å rette opp dette, og man oppfordres til å ta kontakt om man oppdager at det er feil opplysninger om hestene.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*