Carrera – igjen!

Dette innlegget ble publisert 21. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.
Simon Yde og Carrera har hatt en fremragende suksess på AEG.


Hoppen leverte nok en overbevisende runde, og kunne innkassere to niere fra dommerne.

Etter to tredjeplasser og en finaleseier i de internasjonale klassene, overbeviste Carrera (e. Caretino/Corofino) igjen. Med sin ferske rytter Simon Yde leverte hun en runde hvor dommerne Piet Raymakers og Mike Patrick Leichle belønte henne 9 i kapasitet og teknikk, og 8 i ridbarhet. Med nok en feilfri runde holdt det til 8,7 i gjennomsnitt og seier for hoppen foran Stein Endresen og KWPN-hoppen Blue Moon.

Stein Endresen og NBT-vinneren Blue Moon tok andreplassen.
[/caption]

Kristin G. Andresens hoppe vant NBT-finalen for femåringer i 2011, og fikk på AEG karakterene 8,5 for kapasitet, 7,5 for ridbarhet og 9 for teknikk. Det ga 8,3 i gjennomsnitt og andreplass i klassen.

Maria Kristina Aas og Beaulana (e. Tenerife VDL/Orame) inntok tredjeplassen med gjennomsnittssummen 7,8 basert på 8 i kapasitet, 7 i ridbarhet og 8,5 i teknikk.

Av de 29 startende i klassen var kun én hest norskfødt. Den kårede Mecklenburger-hingsten Sir Cisco (e. Sansisco/Arpeggio) og rytter Inger Bugge kapret sjetteplassen med karakterene 6 i kapasitet, 8 i ridbarhet og 7 i teknikk – noe som ga en total på 7 for hingsten til Lillian og Cato Strand fra Stutteri ML.

Tirsdag skal hestene på nytt bedømmes av dommerne, før de tjue beste går videre til finalen basert på gjennomsnittsresultatet av de to innledende klassene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*