PSI-kolleksjonen er klar

Den kårede hingsten Der Designer (e. De Niro/Weltmeyer) skal selges under PSI-auksjonen.

Katalogen til en av de mest prestisjefylte auksjonene er tilgjengelig på nett.

Hvert år tilbyr Performance Sales International en eksklusiv kolleksjon av unge dressur- og spranghester. Mange nasjonale og internasjonale Grand Prix- og mesterskapshester har blitt auksjonert bort i løpet av de tretti årene auksjonen har eksistert.

Tidligere auksjonshester er blant annet Grunox, Brillant, Cappucino, Weinrausch, Lord Sinclair, Poetin, Livello, Der Stern, Mambo Nr. 5, Whizzkid, Triviant, Lawarino, Pozitano, Epsom Gesmeray, P.S. Priamos, Pilot’s High Fly, Quifilio, Ramonus Z, H.S. Europa, L´Espoir, Paparazzi, Quin Chin og Caballero.

Noen av årets perler er Sarkozy, en kåret hingst etter Sandro Hit/Weltmeyer som deltok i Unghest-VM i 2010. Også den kårede hingsten Der Designer (De Niro/Weltmeyer) skal selges, i tillegg til Sir Caramello (e. Sir Donnerhall/Feiner Stern) som deltok i årets Bundeschampionat.

Lørdag 3. desember vil det være mulig å se hestene live på nett-tv, mens auksjonen finner sted søndag 11. desember i Ankum, Tyskland.

 

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar