Nominert til Hestegalla

Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney.

Tobajo Pik Disney og Cabachon er nominert til «Årets Unghest».

For sesongen 2011 har Norges Rytterforbund valgt å nominere to ridehester i kategorien «Årets Unghest». Blant de tre nominerte finnes det én norskfødt hest, nemlig Tobajo Pik Disney e. Tobajo Picez/Walt Disney  – oppdrettet av Tormod Bakke Johsen og NV-kårede Cabachon (e. Casall/Concerto II). Begrunnelsene til NRYF baserer seg på følgende:

Tobajo Pik Disney
Tobajo Pik Disney har fått flere gode plasseringer i år. 1.plass MBO og 1. plass LA5 Heslegård, 1. plass MBO og 1.plass LA4 i Fredriksværk, 1. plass og 2. plass MBO Hillerød, 2.plass 6-års finale Dagstorp, 1.plass 6-års innledende med kval. til dansk unghestchampionat i Hvalsø, 7.plass MB 6-års kval. og 6.plass 6-årsfinale Falsterbo, 9. plass 6-års lille finale Unghest-VM i Verden, 1.plass semifinale i det danske unghestechampionatet, 1.plass MBO Vestegnen og 9. plass kvalklasse under finalen i det danske unghestchampionatet.
Stein Endresen og Cabachon.

Cabachon
Cabachon har fått flere plasseringer internasjonalt. CSI5* Oslo – 10.plass i 1,40 cm speedklasse, CSI3* Arezzo (ITA) 9. plass 1,35 cm, CSI2* AEG 9.plass 1,35 cm,  CSI2* AEG 6.plass 1,40 cm. 2. plass under Breeders for 7-åringer. Var med Unghest-VM i Zangersheide, Belgia. Vant innendørs-NM for 7 åringer i Arendal i begynnelsen av november.

Prisene for Hestegalla 2012 deles ut 21. januar i Sonja Henie-salen på Oslo Plaza. Det er Norges Rytterforbund, Norsk Jockeyklub, Norsk Hestesenter, Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto som står bak Hestegalla. Hver enkelt organisasjon vil hedre sine egne utøvere, og er i tillegg representert med nominerte utøvere.  Det vil også bli delt ut en fellespris som er «Årets hest» som også publikum vil få anledning til å stemme på.Hestegallaen er et årlig arrangement. Formålet er å samle de ulike organisasjonene for å hedre de gode prestasjoner og feire hverandre i en felles ramme.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar