Ni godkjente hingster

Desperado under kåringen i KWPN i februar.


50-dagerstesten i KWPN er ferdig og ni hingster har kommet seg gjennom det trange nåløyet.

Desperado (tidligere også kjent som Desperados og Darkboy) ble en klar vinner med 89,5 poeng på dressursiden, mens hingsten Dexter R (e. Namelus R/Contender/Joost) gikk til topps med 85 poeng blant spranghingstene.

Kommisjonen mener at Desperado (e. Vivaldi/Havidoff/Ferro) er en ærlig og pålitelig hingst med god arbeidsmoral, og påpekte at de likte hans arbeidsvilje. Skrittet er rent, mens travet er oppoverbakke med en uttrykksfull frambeinsbevegelse. Galoppen er kraftfull, oppoverbakke og dekker mye mark. Kommisjonen mener at Desperado kan gi styrke, bevegelsesteknikk og smidighet til dressuravlen. Desperado er for øvrig også helbror til Chinook. Full rapport kan du lese her.

Blant spranghingstene er det ellers verdt å merke seg at Don Diablos mor, Zolaniki (e. Calvados/Indoctro) ble solgt til Norge i 2010, og den 7-årige hoppen går nå i sporten her hjemme med Celine Marie Foss. Zolaniki ble som føll solgt via StarSale Auctions i Holland.

Spranghingster
Dexter R e. Namelus R-Contender-Joost , 85 poeng – les rapport
Dortmund HS e. Vigaro-Triton-Nimmerdor, 79 poeng – les rapport
Durango VDL e. Zirocco Blue VDL-Lux-Lucky Boy xx, 81,5 poeng – les rapport
Don Diablo e. Vittorio-Calvados-Indoctro, 80 poeng – les rapport

Gangartshingster
Davino V.O.D e. Hotline-Michelangelo-Farn, 85,5 poeng – les rapport
Dark Pleasure e. Ufo-Jazz-Ferro, 78 poeng – les rapport
Davinci e. Valdez-Voltaire.Eros , 79 poeng – les rapport
Desperado e.Vivaldi-Havidoff-Ferro  89,5 poeng – les rapport
Dark President D & R e. Wynton-G.Ramiro Z-Pion, 81,5 poeng – les rapport

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar