Imponerer i Tyskland

Dette innlegget ble publisert 2. september 2011 og innholdet kan være utdatert.
Inger C. Bugge og Sir Cisco ble nummer to i kvalifiseringen i Bundeschampionatet 2011. (Foto: Happy-Hippo-Fotos)

Sir Cisco vant sin avdeling i Bundeschampionatet og ble nummer to i kvalifiseringen med rytter Inger Bugge.

– En kjempebragd, forteller eier Lillian Strand på telefon fra Tyskland. Den pintofargede hingsten e. Sancisco/Arpeggio har utmerket seg i det tyske Bundeschampionatet i feltritt ved å bli nummer to av 47 startende. – Han vant sin avdeling med 9,1 og ble nummer to totalt. Vinneren fikk 9,2. Dette er kjempestort, uttaler en stolt og glad Strand til Avlshest.no.

Under oppvarmingsklassen torsdag var det flere ekvipasjer som fikk problemer med vannhinderet. – Det var som han ble sugd fast i bunnen og ikke kom seg løs. Inger falt av og hesten mistet hodelaget. Det samme skjedde med fire ekvipasjer og arrangøren så seg nødt til å utbedre forholdene. I dag var Inger fast bestemt på at det skulle gå bra, og valgte å trave ham inn til vannhinderet, sier Strand som er strålende fornøyd med innsats til både hest og rytter.

(Foto: Happy-Hippo-Fotos)

Også det tyske magasinet St. Georg har blitt imponert av Sir Cisco. De trekker fram hans dynamiske galopp og hans gode forbeinsteknikk i sprang. De skriver også at han allerede er godt balansert for alderen og oppmerksom og motivert. – I alt en veldig harmonisk, muskuløs og attraktiv hest, står det på nettsiden.

 

Ekvipasjen endte på et resultat på 9,1 og er nå klar for finale på søndag. Vinner av kvalifiseringen var Beek Kaack på trakehneren Tiberius e. Titulus/Beg xx. Sir Cisco er registrert i ridestamboken Mecklenburg Verband, Norsk Varmblod og Norsk Pinto. Han er kåret i Mecklenburg Verband, pintostamboken til Mecklenburg, Norsk Pinto, Norsk sportsponni og avlsgodkjent for Barock Pinto. Han bestod sin 30-dagerstest i Sachen-Anhalt i 2009.

 


	

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*