Gjensyn med Ernes

Dette innlegget ble publisert 14. september 2011 og innholdet kan være utdatert.
Wim Ernes

Norsk Varmblod inviterer til dressurtrening for hollandske Win Ernes 21. – 22. september på Stall-K.

Allerede neste helg er det klart for et nytt dressurseminar med den anerkjente rytteren, dommeren og unghestspesialisten Wim Ernes. Han har selv bakgrunn som konkurranserytter og er en velmerittert dommer med erfaring fra bl.a. EM, World Cup-finale og VM for unghest.

Wim Ernes er også leder for uttakskomiteen til Unghest-VM for dressurhester i Holland og gangartskonsulent for KWPN under deres hingstekåringer. Norsk Varmblod opprettet kontakt med hollenderen i 2010 da han var innleid som gangartskonsulent under kåringen på Brunstad. Han holdt seminar på Stall-K i mai i år, og leder i Norsk Varmblod, Mette Hansson, uttalte da at de var veldig fornøyde med arrangementet og hadde fått gode tilbakemeldinger fra rytterne, som følte de hadde fått god hjelp og undervisning.

Nå kan norske ekvipasjer  igjen få trene for den ettertraktede treneren som holder clinics over hele verden. Ekvipasjene får muligheten til hjelp i alminnelig treningsarbeid med veiledning til den enkelte rytter med tanke på videre utdannelse. Det er også mulighet for programridning med evaluering.

Unghester i alderen 4-6 år og Norsk Varmblod-hester vil bli prioritert, og prisen er på 1800 kr for to treningsøkter, oppstalling og felles lunsj begge dagene. Prisen for NV-medlemmer er på 1700 kroner.

For mer praktisk informasjon, se norskvarmblod.no.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*